WAT IS SPOT'ON'

Allen het rendement telt

shutterstock_768052528.jpg

SOFTWARE MAAKT HET MOGELIJK!

Verhoog uw conversie

Spot'On' is een uniek systeem marketingplatform. Met Spot'On' kun je op een zeer eenvoudig wijze met je klanten communiceren. Of dit nu gaat via je Social Media kanalen, mail, WhatsApp, sms of welk communicatie kanaal dan ook. Met Spot'On' bereikt je iedereen zonder enorme budgetten te moeten spenderen bij Facebook of Google.

Spot'On' is een multifunctioneel platform. Communiceer met klanten en potentiële klanten. Sluit verenigingen aan op uw systeem en maak gebruik van duizenden potentiële klanten in uw omgeving.

Niets is onmogelijk met Spot'On'. We kunnen u geheel ontzorgen als het gaat om uw dagelijkse marketing. Vraag onze specialisten wat we voor u kunnen betekenen. 

Met Spot'On' bent u klaar voor de toekomst, elke dag weer.

DE CITYMANAGERS OPGELET!

Begeleiding door experts

New Way Network heeft samenwerkingen met verschillende citymanagers. Met Spot'On' helpen we de lokale ondernemers om online zichtbaar te worden. We zorgen ervoor dat de ondernemer weer op een gezonde manier kan concurreren tegen de grote webshops.  Wij kunnen door het inzetten van onze technieken de perfecte aanvulling zijn van deze bestaande marketing uitingen. En waar nodig ondersteunen we graag elke organisatie, om zodoende nog meer rendement te behalen uit hun activiteiten. We kunnen bijvoorbeeld door het inzetten van Spot'On' de ondernemers op een zeer eenvoudige wijze aan elkaar koppelen. Zodoende kunnen de ondernemersverenigingen van elkaar leren. Digitale transformatie is absoluut de toekomst, echter voor de kleinere ondernemers is dit nog echt de toekomst. Daarom is Spot'On' de eerste stap in de goede richting van de digitalisering. Wij kunnen full-service trajecten leveren tegen absoluut betaalbare prijzen.

shutterstock_653659153.jpg

Wilt u meer weten over onze diensten?

 

©2019 by NewWayNetwork. Proudly created with Wix.com