WELKE DIENSTEN KUNNEN WE LEVEREN...

Bewezen resultaten

New Way Network levert een full pakkage aan diensten. We gaan verder in de dienstverlening waar andere bedrijven u zullen doorverwijzen. Dit is een hele bewuste keuze geweest. Want wij weten dat er bij projecten omtrent merkbeleving en merkverbeteringen enorm veel komt kijken. Daarom leveren we ook alle aanvullende diensten. Dit is ook waarom New Way Network zich onderscheidt van de andere bedrijven, en hier zijn we trots op. Hieronder staan een aantal diensten die we leveren. Maar elk project is uniek en dat betekend dat we samen met jou altijd eerst gaan bekijken wat je doel is. En dan gaan we de geschikte strategie vastleggen, met de bijbehorende diensten.

ONDERSTEUNING MERKBELEVING

Bereik uw doelen

Uw merk wordt steeds belangrijker. Eerst was het belangrijk welke producten je verkocht of diensten je leverde. Tegenwoordig wil men weten met wie men zaken doet. Waar staat het bedrijf voor en hoe leuk vinden de mensen het om er te werken. We noemen dit merkbeleving. Als u personeel nodig heeft, dan is het heel belangrijk dat men ziet hoe leuk het is om bij uw bedrijf te werken. Want als uw medewerkers laten merken hoe leuk het is, dan wil iemand ook graag zich hiermee identificeren. Dus dan wil ik wel daar werken. Mensen zijn nu eenmaal steeds visueler aangelegd en door het internet kunnen we steeds meer informatie krijgen over bedrijven. Wij helpen uw bedrijf positief te positioneren, waardoor men graag bij u wil werken.
En dat heeft ook meteen weer invloed op de klanten die dan graag bij u willen komen zakendoen.

HANDELSREIZEN / TRENDREIZEN

Begeleiding door experts

Wat brengt de toekomst, en hoe kan ik nu mijn klanten nog meer aan me binden? allemaal vragen die steeds bij elke ondernemer naar boven komen. We hebben ons niet voor niets gespecialiseerd in het organiseren van Handels & Trendreizen. We nemen je mee op reis en doen dat samen met je afnemers. We zorgen voor een diepere samenwerking zo en laten je klanten op een bijzondere manier zien dat jij de beste partner bent die ze zich kunnen wensen. We organiseren reizen naar beurzen door heel Europa en daarbuiten, maar met één doel. Jou merk en markt verder uitdiepen. Dit onderdeel maakt deel uit van je Merkbeleving. 100% Merkbeleving in de meest pure vorm.

STRATEGISCHE PLANNINGSSESSIE

Ontwikkel uw bedrijf

Wilt u uw bedrijf ontwikkelen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Hulp nodig bij het plannen of uitvoeren van uw volgende project? Laat ons u helpen. Elke organisatie kan met kleine stappen veranderingen doorvoeren. Maar bouwen aan de toekomst in de huidige, snel evoluerende markt betekent gewaagde kansen pakken en beslissingen nemen op basis van het juiste inzicht.

SOCIAL MEDIA OPTIMALISATIE

Bereik uw juiste doelgroep

Social media, Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest en wat nog meer..
Moet u nu echt iemand gaan aannemen om nog te kunnen meedoen met de Wehkamp, Cool Bleu of Zalando van deze tijd?. Want u wilt toch zichtbaar worden online en ook potentiële klanten bereiken. New Way Network kan alles uit uw handen halen voor u. Wij zorgen er dan voor dat u regionaal zichtbaar gaat worden en uw conversie sterk gaat verbeteren. We ondersteunen u bij acties en brainstormen over de toekomstige acties. We leggen voor u verbinding met sportclubs om ervoor te zorgen dat we samenwerkingsverbanden kunnen aangaan. Kortom, nee. U hoeft niemand aan te nemen. We zorgen 365 dagen per jaar, 24/7 ervoor dat u zichtbaar bent.

 

©2019 by NewWayNetwork. Proudly created with Wix.com