WELKE DIENSTEN KUNNEN WE LEVEREN...

Bewezen resultaten

New Way Network levert een full pakkage aan diensten. We gaan verder in de dienstverlening waar andere bedrijven u zullen doorverwijzen. Dit is een hele bewuste keuze geweest. Want wij weten dat er bij projecten omtrent merkbeleving en merkverbeteringen enorm veel komt kijken. Daarom leveren we ook alle aanvullende diensten. Dit is ook waarom New Way Network zich onderscheidt van de andere bedrijven, en hier zijn we trots op. Hieronder staan een aantal diensten die we leveren. Maar elk project is uniek en dat betekend dat we samen met jou altijd eerst gaan bekijken wat je doel is. En dan gaan we de geschikte strategie vastleggen, met de bijbehorende diensten.

MANAGEMENT TRAININGEN 3.0

Bereik uw doelen

Het management van elke onderneming is onderhevig aan sterk veranderende markten. De online wereld schopt dusdanig tegen de traditionele markt aan dat organisaties moeite hebben om zich hieraan aan te passen. Doordat we veel ervaring en kennis hebben op vlak van online marketing, kunnen we samen met jou kijken wat de oplossing zou kunnen zijn voor je onderneming. Want nog steeds worden 73% van aankopen offline gedaan. Echter moet je wel als ondernemer mee veranderen met de opkomende online markt. Daar helpen we u graag mee, hoe? Door trainingen te geven en je mensen bewust te maken hoe de online wereld functioneert. Door te laten zien dat je niet afhankelijk moet worden van Facebook of Google. We geven op een heldere en begrijpelijke manier training en als je wilt, hoef je de uitvoering van je marketing niet zelf te doen, maar doen wij dat voor je bedrijf.

HANDELSREIZEN / TRENDREIZEN

Begeleiding door experts

Wat brengt de toekomst, en hoe kan ik nu mijn klanten nog meer aan me binden? allemaal vragen die steeds bij elke ondernemer naar boven komen. We hebben ons niet voor niets gespecialiseerd in het organiseren van Handels & Trendreizen. We nemen je mee op reis en doen dat samen met je afnemers. We zorgen voor een diepere samenwerking zo en laten je klanten op een bijzondere manier zien dat jij de beste partner bent die ze zich kunnen wensen. We organiseren reizen naar beurzen door heel Europa en daarbuiten, maar met één doel. Jou merk en markt verder uitdiepen. Dit onderdeel maakt deel uit van je Merkbeleving. 100% Merkbeleving in de meest pure vorm.

STRATEGISCHE PLANNINGSSESSIE

Ontwikkel uw bedrijf

Wilt u uw bedrijf ontwikkelen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Hulp nodig bij het plannen of uitvoeren van uw volgende project? Laat ons u helpen. Elke organisatie kan met kleine stappen veranderingen doorvoeren. Maar bouwen aan de toekomst in de huidige, snel evoluerende markt betekent gewaagde kansen pakken en beslissingen nemen op basis van het juiste inzicht.

SOCIAL MEDIA OPTIMALISATIE

Bereik uw juiste doelgroep

Social media, Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest en wat nog meer..
U moet echt iemand gaan aannemen om nog te kunnen meedoen met de Wehkamp, Cool Bleu of Zalando van deze tijd. En toch wilt u zichtbaar worden online en ook potentiële klanten bereiken. New Way Network geeft opleidingen hiervoor. Maar als u dit gewoon zelf niet wilt doen, wat wij begrijpen, dan nemen we alles uit handen voor u. Wij zorgen er dan voor dat u regionaal zichtbaar gaat worden en uw conversie sterk gaat verbeteren.

 

©2019 by NewWayNetwork. Proudly created with Wix.com