Schermafbeelding 2019-03-17 om 14.18.19.

HANDELSMISSIE / TRENDREIZEN

Wat brengt ons de toekomst?

Als ondernemer moet je steeds bezig zijn met de toekomst. De toekomst is morgen maar ook volgende maand en volgend jaar! Wat ga je als ondernemer doen om je bedrijf klaar te maken voor deze toekomst. Één van de belangrijke zaken is dat je als ondernemer gaat kijken wie je kan helpen om deze weg naar te toekomst vorm te geven. New Way Network helpt elke ondernemer om zijn persoonlijke weg naar deze toekomst gestalte te geven. We gaan samen brainstormen en nemen ondernemers mee op reis. En hier komen we dan ook meteen bij ons thema "Handelsmissies & Trendreizen" 

Handelsmissie reizen georganiseerd door New Way Network zijn unieke handelsmissies. We gaan geen handenschud reizen organiseren. Wij organiseren deze reizen op een bijzondere manier. We reizen altijd met minimaal 20 ondernemers gezamenlijk door een land. We zorgen ervoor dat de groep al team onderweg is en kennen dan ook een enorme strenge voorselectie. Maar eenmaal op reis ontmoet elke ondernemer zichzelf en leert zijn sterke punten kennen en ook zijn iets minder sterke punten te verbeteren. We reizen met verschillende transportmiddelen door het land en laten u kennismaken met ondernemers uit het land. We organiseren brainstorm sessies en zetten u samen met potentiële zakenpartners. We hebben maar één woord voor onze handelsmissies "rendement". We willen dat elke ondernemer die meegaat op een handelsmissie inziet welk rendement hij heeft verkregen voor het feit dat hij geld en tijd heeft geïnvesteerd in zijn persoonlijke handelsmissie.  

Trendreizen, het woord zegt het al. We organiseren ook speciale reizen naar de mooiste vakbeurzen op deze aarde. Van Duitsland, Spanje, Amerika of zelfs Nieuw Zeeland. Met onze unieke Trendreizen weet u zeker dat u nooit gaat missen wat de trends zijn die eraan komen. We hebben trendreizen als concept, maar we organiseren het ook voor  ondernemingen die met een groep een beurs willen bezoeken. We regelen van A tot Z dan de reis. U hoeft dan maar één ding te doen, Koffer pakken en gaan genieten van de reis die gaat komen. Trendreizen is ook een nieuwe manier om uw eigen mensen te belonen voor het werk dat ze afleveren. Het is een stukje beloning, en als we kunnen, dan wellicht nog onder een subsidie mogelijkheid.